Brynäs IF

713563 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2538269

Sv: A propósito de nada
Peja: Det tror jag med, vi vet dock inte än om så är fallet. Så länge Lindbäck inte ser sin skuld i degraderingen och att han inte är i sin prime och inte kan ställa krav så kommer de inte komma överens. Gissar att SHL-klubbarna inte står i kö över att signera honom. Vi behöver en bättre målvakt och jag hoppas att Alcén landar i något bättre och vågar tacka nej till sin kompis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: Du nöjde dig alltså inte att besvara mitt inlägg gällande Limpan med ett inlägg, utan du behövde två… Tycker ditt Limpan hat som skiner igenom gång på gång är smaklöst, men inget som förvånar direkt..

Självklart skulle Limpan vara en toppmålvakt i HA, tror du han är revanschsugen efter senaste säsongen? Sett att du nämnt Limpans ålder flera gånger som en nackdel, målvakter har oftast sin prime mellan 30-35. Vissa är toppmålvakter ännu längre.

Jag ser gärna Limpan som 1:a keeper kommande säsong, till rätt peng. Sen en ung, hungrig och lovande målvakt som backup på det. Dom som håller tummarna för JJ tror jag inte ska ha för stora förhoppningar nu när vi spelar i HA.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: ”Så länge Lindbäck inte ser sin skuld i degraderingen och att han inte är i sin prime…”

… och varför tror du inte att Lindbäck gör det? Finns det belägg eller är det bara rent påhitt?

Länka gärna till intervjuer. Här är en intervju från december där han var självkritisk.
Kommentera