Brynäs IF

713547 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2538435

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag hittar inte på några rykten. Fortfarande, jag ser vad jag ser på isen och att han blivit en i mitt tycke dålig målvakt. Detta beror givetvis på något och att spekulera i vad detta gör man väl bäst i just ett forum? Att jag anser att han ser otränad och omotiverad är något jag har all rätt att tycka. Att sen man kan tolka Maskens intervju som en bekräftelse på detta är väl också min sak att avgöra?
Sen bygger mycket på hela Lindbäck/VV/Honken-situationen som jag tycker var riktigt fult skött. Lindbäck fick räkmacka utan att leverera någonting.
Att du drar upp denna regeln är bara personligt mot mig och inget jag lägger någon vikt vid, stäng av mig om du tycker att det vore snyggt skött.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: Att påstå att Lindbäck skulle vara otränad, omotivierad och sakna självkritik har ingenting med "åsikter" att göra. Du har inte kunnat påvisa belägg för detta. Alltså kan vi bara anta att du har hittat på det. Varför en Brynässupporter skulle fantisera ihop sådana saker om en egen spelare är bara ledsamt att försöka förstå för oss övriga. Adjö.
Kommentera