Brynäs IF

713840 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2540028

Sv: A propósito de nada
En sådan här kille då, kunde det vara något?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makkan74: Absolut. Filip Ahl tycker i alla fall jag är en realistisk värvning. Dock vill jag minnas att jag läst/hört att Ahl ska vara en riktig strulpelle och inte vara bra att ha i ett omklädningsrum. Minns dock inte sammanhanget, så ta mig inte på orden. Det kan även vara så att jag blandar ihop honom med någon annan spelare. Det finns så många nyhetskällor och poddar idag så man minns inte varifrån man hör allt, jag kan ju inte vara ensam om att känna så?

Tor Immo är däremot en spelare som jag läst/hört ska vara strulig och svår.

Hade gärna sett någon av dom i Brynäs såvida dom inte är moralsänkare. Dock säger magkänslan att dom spelar i italienska ligan respektive tyska andraligan av en annan anledning än stora pengar.

Jag reserverar mig för att Ahl-ryktet kan vara fel, men Immo är jag ganska säker på. Om någon annan hockeysnackare läst/hört samma sak så bekräfta/avfärda gärna.

Är inte ute efter att svartmåla dessa spelare utan nämner det enkom gällande uppgifterna om grupperingar och sprickor i laget förra säsongen och därför vill jag ha en spelargrupp som drar åt samma håll med samma mål.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makkan74: Ja eller den här killen.
Kommentera