Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2540066

Sv: A propósito de nada
Bäckis69: Jag mår illa. Jag kan köpa att JJ inte verkar vara sugen på HA med Brynäs, men han hade väl kunnat gå till ett annat lag i SHL istället än jävla FBK.

Fattar inte varför spelare som Tomkins lämnar SHL. "Att följa en dröm" säger han. Visst, det kan jag köpa. Men hur många av spelarna över 25 som håller en jämn, bra nivå i SHL slår sig faktiskt in i NHL? Statistik, någon? Visst, lite mer pengar. Men man hamnar ju ändå i AHL, stället man lämnade tidigare för att söka lyckan i Europa, sen hammar man följande år i Schweiz. Tycker loopen är tröttsam för svensk hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Vidrigt🤮
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Å andra sidan har jag all respekt för att detta är deras yrke och att de på ganska kort tid måste optimera inkomsterna i möjligaste mån.
Sen tycker jag egentligen inte att en hockeyklubbs själ utgörs av vare nuvarande eller tidigare spelare eller övrig klubborganisation för den delen, utan i grund och botten av oss fans. Och skulle nån här inne skriva att de t ex. p g a nedflyttning börjar hålla på FBK så skulle jag tro att de antingen skämtade eller trollade för så svekfull kan ingen vara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Bellemare lyckades tbf fast att han inte var så ung
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Färjestad är dock jävligt bra och rika så och en fin stad så vem hade inte gått ditt? Bättre än Linköping iaf.. Även om de har Högberg.. Fuck Linköping
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag kan förstå att man tar chansen i en NHL-organisation även om NHL-spel kan verkar långsökt. Man vet aldrig vad som händer i NHL-organisationen i form av skador, trejder och så vidare. Visst misslyckas de ofta, men vem trodde egentligen att en spelare som Björk skulle få chansen i Columbus den här säsongen?

Det är trist att Brynäs missar Jonas Johansson, men det är en direkt konsekvens av degraderingen och sånt som händer alla degraderade klubbar. Djurgården hade också ett par fina namn klara inför förra säsongen, men som hamnade i andra SHL-klubbar pga degraderingen.
Kommentera