Brynäs IF

714395 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2544880

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:

Tycker ärligt talat att det är tre rätt dåliga exempel du kommer med.

1) HV misslyckades med alla(?) importspelare inför säsongen

2) Timrå, som förvisso vann serien överlägset, tappade sin överlägset bästa spelare

Vem låg bakom dessa byggen? Nubben.

3) IKO med sin skrala budget var varken som lag eller organisation speciellt SHL-mässiga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Trilske: Tog egentligen bara de fyra senaste lagen som var nykomlingar. Går man tillbaka längre tillbaka är jag fortfarande säker på att en majoritet av alla nykomlingar fått det tufft och fått kvala.

Men vad är det egentligen som gör att du tror att Modo ska bli så mycket bättre än dessa lag? Ska Hinken och Karlin med vifta med sina trollstavar och på så sätt få en till stor del allsvensk trupp (så många kontrakt kommer ni realistiskt sett inte kunna bryta) håller god SHL-klass? Vad är det du ser i Modo som gör att du tror kommer komma före åtminstone två lag i ett SHL som är starkare än det varit på länge?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Trilske: Både IKO och Leksand hade ju tur med pandemin -20, annars hade ju något av lagen rykt och man vet inte vad som hänt. Nu skulle jag nästan säga att IKO är ett etablerat SHL lag. Dom har en oerhört kompetent SC i Fröberg och en av SHLs absolut bästa tränare i Filander.

Inget ont Hinken och Karlin, men ni har väldigt långt innan ni är på den nivån. Vilka ser du som MoDos räddningsplankor?
Kommentera