Brynäs IF

713959 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2544943

Sv: A propósito de nada
Trilske: Ranta som enskild värvning behöver inte vara fel. Men återigen...när ni saknar spets, har begränsat med platser kvar och det dessutom ryktas om Dima. Då har jag som utomstående mina farhågor för Modo. Fattar liksom inte varför en fullt rimlig åsikt är så svår att acceptera.

Och som jag sa, då har vi inte ens berört frågetecknet över hur eran HA-spets i (framförallt) Woods, Dickinson mfl står sig.

Nu lämnar jag detta samtalsämne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85:

När du pekar ut en potentiell ledande spetsspelare som "energispelare" så förstår du väl att man blir tveksam till om du (eller ska jag dra alla brynäsare över en kam här?) står i begrepp att bedöma (läs fördöma) lagbygget och våra chanser i SHL?

Men du har rätt i att Ranta som enskild värvning kan falla väl ut och jag förstår att ni upplever det som en chansning, men jag har nog en större tilltro till hinken än vad du/ni har, som Peja är inne på.

Sorry om jag förpestat eran bok med halv-affekterade inlägg, ska sluta vara en jobbig jävel nu men tycker ni håller en bra nivå om man jämför med timrå-boken.
Kommentera