Brynäs IF

717598 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2544945

Sv: A propósito de nada
Davey85:

När du pekar ut en potentiell ledande spetsspelare som "energispelare" så förstår du väl att man blir tveksam till om du (eller ska jag dra alla brynäsare över en kam här?) står i begrepp att bedöma (läs fördöma) lagbygget och våra chanser i SHL?

Men du har rätt i att Ranta som enskild värvning kan falla väl ut och jag förstår att ni upplever det som en chansning, men jag har nog en större tilltro till hinken än vad du/ni har, som Peja är inne på.

Sorry om jag förpestat eran bok med halv-affekterade inlägg, ska sluta vara en jobbig jävel nu men tycker ni håller en bra nivå om man jämför med timrå-boken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Trilske: Se det såhär vi hade för lite spetsspelare inför förra säsongen och det gick som det gick.
Jag jämför erat nuvarande lagbygge med vårat inför förra säsongen och era konkurrenters lagbyggen inför denna.Det vill verkligen till att ni får in spets till era toppkedjor annars åker ni rakt ut era konkurrenter har hyfsat med spets redan nu i sina toppkedjor.Är då Ranta och ev Dima rättspelare för era toppkedjor.
Vad gäller Dima nej nej och nej vad det gäller Ranta så är det bara att hoppas på att eran SC gjort ett bra jobb annars kan det bli tungt.
Under säsongen kommer det bli svårt för er att hitta spets i alla fall om man får tro våra sportchefer som säger att marknaden är död i november och december.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Trilske: Ingen förpestning alls, kul att diskutera och huggas lite!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mycket sport på TV idag:
VM-final i hockey
Bronsfinal i VM
Monacos GP
Elitloppet
Indy 500
Franska öppna i tennis
Sista och full omgång i Premier
Leauge
En del kommer nog inte att lämna TV-soffan idag… 🙂
Kommentera