Brynäs IF

713759 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2545062

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:
Fantastiskt att inse att det krävs "stora förändringar", "tycker om att förändra", "tror att det krävs ytterligare besparingar" men "inte har full insyn i klubbens dagliga verksamhet". Vidare tycker hon inte att "det skulle vara så kul att bli inkuppad" men "bangar inte för det heller".

Aldrig i hela mitt liv att denna människan får min röst. Avskum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: "Hen" har alltid haft ett behov att vara i centrum, synas, vara cool, snygg och styra och ställa. Ska man ha en sån roll i föreningen ska man vara betydligt ödmjukare och mera flexibel men ändå ha en sunt syn på mänskligheten. Att man är politiskt aktiv inom en parti som inte favoriserar invandrare säger det mesta och blir "hen" framröstad av Brynäs till ordförande posten lägger även jag ner mitt framtida intresse för Brynäs och avslutar allt som har med föreningen att göra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Just meningen "inte har full insyn i klubbens dagliga verksamhet" är en enda stor, fet varningsflagga för att hon är fel person att leda klubben framåt.

Jag säger inte att Conny är perfekt för jobbet heller, men han har garanterat betydligt större insyn i klubbens dagliga verksamhet och bör därför vara det givna valet om det står mellan dessa två när det ska avgöras.

Jag ser gärna en annan nominering också, just för att det inte ska stå mellan valberedningens ordförande och en kvinna som förespråkar populism och polarisering.
Kommentera