Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2545956

Sv: A propósito de nada
Peja: Frölunda har också värvat bra, Örebro ser riktigt bra ut, Rögle ser bra ut och även Luleå. Sedan är det SAIK och Växjö som alltid är farliga. Sedan har vi Leksand och Timrå som också bör utmana. HV bättre än i fjol och IKO överraskar ju alltid. Riktigt tight!

På något sätt lite skönt att slippa noja över vilka räddningsplankor som finns... Ska bli intressant att följa just bottenstriden i SHL nästa säsong. Bör väl bli MoDo, Malmö och LHC i botten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: IKOs dåliga budget borde spela en roll snart. Grym sportchef men det kan gå åt pipan också. Hur många lågpris-stjärnor kan de hitta i rad?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Ja, normalt sett kollar jag inte så mycket på topplagen eftersom man bara blir less av att jämföra med Brynäs, men nu när man kollar på SHL lite med ett utifrånperspektiv blir det intressant.

Muzik kanske skulle kunna vara ett alternativ, om Brynäs nu gick bet på Hoff. En väldigt hårt arbetande spelare men bevisligen ingen poänggörare på SHL-nivå.

Annars är jag fortfarande väldigt nyfiken på hur Gabriel Seger har utvecklats i Nordamerika. En Gävlekille med intressanta verktyg.

Jacob Bengtsson är också en intressant spelare. 24-årig defensiv back som spelat 5 år i Nordamerika. Bengtsson verkar dock ha gjort så pass stor succé att NHL-kontrakt ligger nära till hands,
Kommentera

Sv: A propósito de nada
EP-surfar lite. Jävlar vad Luleå måste känna sig snuvade på ett potentiellt guld. 19-20 slutade de 14p före tvåan. Det måste svida.
Kommentera