Brynäs IF

716087 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2546627

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Har inga problem heller med Puffe, eller nån annan för den delen. Men det är uppenbart så att det utbrett bland Modoiterna att man minsann inte får tycka nåt negativt om deras lag, för då är man en himla orättvis dummis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Någon nämnde Ruhoumaa som den enda och bästa värvningen i MoDo

Jag tror MoDo klarar sig kvar, som jag ser det nu om man bara kollar trupperna så tycker jag Malmö och LHC känns tunnare men man får vänta tills serien drar igång innan man tippar. Allt kan hända.

Frölunda har värvat Tömmernäs, den värvningen anser jag vara den bästa i SHL inför kommande säsong.

Rundblad är ju en bättre värvning och tillsammans med Ruhoumaa kommer det bli spännande att följa MoDo

För övrigt så är Pilut het på marknaden, undrar vart han hamnar?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det är väl självklart att man står upp för sitt lag, när folk skriver. Om jag skriver nåt negativt om Brynäs så räknar jag med att få mothugg. anser att vi gick upp som bästa lag. Tycker du inte det så får vi fortsätta tjafsa :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85:

Sett till antalet vunna perioder under serien så hade vi vunnit ganska klart på poäng, det hade varit rimligare om matchserien slutat vid 5 matcher istället för 7.

Sen var våra ledande spelare rejält skadedrabbade under säsongen och inte speciellt ledande under slutspelet p.g.a. tidigare skador.

Så att argumentera för att ett skadefritt Djurgården hade vunnit över oss (utan att ta hänsyn till hur illa däran våra ledande spelare var) blir rätt märkligt.

Men om jag känner dig rätt kommer du nu hävda att du redan har tagit detta i beaktande, eller hur ;-)
Kommentera