Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2547255

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag fick intrycket i PP-mötet med Alcén att den offensiva backen är topprio, men det är ju svårt att säga hur mycket slantar som finns kvar. Jag hade nog hellre tagit en etablerad defensiv back som Ahnelöv än en till relativt dyr forward, men en offensiv klassback känns som prio #1.

Med tanke på att flera backar är väldigt unga och i vissa fall extremt oprövade, så skulle en rutinerad backklippa som Ahnelöv kunna göra enorm nytta.

I bästa fall hittar man en offensiv back som inte är dyr, men det är nog en utopi.

Framåt låter Robertsson bra men jag hoppas att man är intresserade av Gabriel Seger också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Jag håller med dig om Ahnelöv. Jag blir mer o mer på där.

Men en till ”etablerad” forward behövs absolut. Gärna lättfotad bjässe. Jag skiter nästan i serien (även om serieledarna de senaste åren påvisar viss vikt av segern där) - topp 6 ska vi in på - men slutspelet. Där måste vi ha 3 linor som är bättre än motståndaren, och som tål och kan spela det fysiska spelet. Ta bort två av våra bästa forwards så ser inte laget jätteöverdimensionerat ut längre - och flyttar vi upp det vi nu har så ser 3de ”sådär” ut i ett slutspel.

Sen backsidan.
Offensivt har vi kinnvall å Johannesson (med ett ?).
Berra har ju stått för lite offensiva kvaliteter senare år även om han är en def back. Theo kan utvecklas mer åt det ena än det andra ff. Hur Larsen är får vi se. Men för PP går det offensiva att lösa med en forward till.
Hur Alcen i detta priar en offensiv back till förstår jag inte. Nu trycker jag på priar. Att det vore bra köper jag.
Men bakåt.
Berra o Larsen är ju troliga BP spelare. sen är det ju kinnvall o Theo just nu. Vi bör inte ha forwards på backplats i det viktiga BP. Så Ahnelöv skulle absolut fylla en av våra viktigaste rollerna som är kvar anser jag. Har ledarskapsegenskaper också.

Men forward sidan - ja?
Är ruggit nöjd med de som stannat. Tycker vi är riktigt framtunga namnmässigt. Frågan är om våra 1-2 linor har mer lekstuga framåt än vad motståndartopplagens 3-4 linor har lekstuga mot oss bakåt? Vi får se.

Jag efterfrågar ändå tyngd som en röd tråd utan att ge upp de behövda kvaliteterna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ingen av oss vet ju hur mycket Alcén har kvar i sin pengapåse. Men om vi är tvungna att prioritera så säger jag backsidan, både offensivt och defensivt. Där måste det in etablerade spelare. Övertygad om att vi har spelare offensivt som hittar nät i HA. Även om man skulle vilja ha in en Clark typ. Någon som tänker avslut 10 gånger av 10.
Kommentera