Brynäs IF

715473 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548193

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Bra insändare! Informationsmöten behöver bytas till dialogmöten annars ökar splittringen i föreningen ännu mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Molla: "Bra insändare! Informationsmöten behöver bytas till dialogmöten annars ökar splittringen i föreningen ännu mer."

Har inte läst insändaren då mitt abonnemang nyligen löpte ut. Men med tanke på senaste mötet Brynäs hade i april, som ju mer var ett informationsmöte än något annat (om man ska tro närvarande personer, själv hade jag förhinder) så tycker jag att Brynäs borde snegla på IFK Göteborgs senaste medlemsmöte och inspireras och ta efter.

Auktoriteterna i Blåvitt hade kortare dragningar på scenen och större fokus på frågor från medlemmarna. Det togs emot frågor direkt efter varje punkt istället för att klumpa ihop alla frågor på slutet av mötet. Det gav bra effekt med fler frågor och diskussioner än tidigare möten vilket gör att medlemmarna känner sig sedda och tagna på allvar och skapar en gemenskap, istället för att bidra till splittring och ett "vi mot dom-tänk".
Kommentera