Brynäs IF

714024 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548221

Sv: A propósito de nada
Peja: Dags att ni Brynäsare inser att er självbild är förlegad och att ni måste först och främst vinna mot Västervik borta. Sen kan ni börja snacka igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Frustrationen blev hög efter utträdet. Naturligt. Men nu efter en tid borde den gå att hantera på ett klokt sätt. Brynäs var inte så mycket sämre än flera andra lag. Dock drog dom nitlotten till slut. Alcens lagbygge var inte alls dåligt. Dock inte tillräckligt för topplacering. Skall bli intressant att se vilket lag som åker ur nästa år. Vad som vi nu kan konstatera är att dom borde ha usel sportchef och inkompetent ledning. För att förhindra utträdet bör denna förening agera nu och byta all personal. Är dom usla om ett år så är dom ju det just nu också. Det måste dom skräniga okunniga här runt Brynäs hålla med om.
Vi har nu fått en kompetent operariv ledning som måste få fortsätta. Det begriper väl alla att flera av dom inte blir kvar om valbereningens förslag inte går igenom. Vore mycket olyckligt om dom okunniga och skräniga personerna fick igenom sina förslag till ledande poster. Då blir resan till lägre divisioner påbörjad.
Kommentera