Brynäs IF

713952 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2551328

Sv: A propósito de nada
Silfver: JA har verkligen tidigare visat att han har förmåga och fingertoppskänsla att modifiera laget och lagledning under pågående säsong när svagheter visat sig…
Ursäkta, men jag ser fram emot kommande säsong med viss skräck med nuvarande sportchef!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Längesen jag skrev något här nu, men vill flika in lite angående det återkommande tjafset om JA.

Kolla man på värvningarna JA har stått för så är de flesta på pappret riktigt bra värvningar där vi kanske hade max fått 2 stycken av samma kaliber med Sundlöv i spetsen, det inkluderar även förra säsongens värvningar.

Brynäs har varit framgångsrika när egna produkter levererat, för ett antal år sedan blev det massflykt från Brynäs juniorled och nu ser vi konsekvenserna av det, J20 har inte varit bra på väldigt länge, nu börjar det komma mer intressanta årskullar (j18 & U16).

Manner misslyckades med att svetsa gruppen samman förra säsongen, med information från en med inblick blev det två läger, utländska och svenska spelare. De utländska spelarna med erfarenhet från landslagsspel hade ingen respekt för Rödin som lagkapten för Brynäs.

Inga talanger som kommer fram och två grupperingar av veteraner i samma lag är väl ingen framgångssaga precis. Det är ett misslyckande av Manner att få ihop gruppen, inte JA.


Som många ser det att Alcén prioriterar Kvist före Ljungkrantz förstår ju inte att det finns två parter med önskemål som ska matcha. Hade vi velat köra en chansning med Ljungkrantz i 2/3:e kedja då han inte vela spela i en fjärdekedja?

Kvist är mycket bättre lämpad för en roll i fjärdekedja, var väl bara han som gick upp en fight förra året, dock sänktes han av en smäll. Men han visade känslor, något som saknats länge i Brynäs. Jag blev otroligt frustrerad den matchen att inte en jävel stod upp för Kvist.

Nu har jag fått yttrat mig lite, tack. Skriver väl något mer om någon månad :)

Trevlig sommar, hoppas vädret är med er!
Kommentera