Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2552266

Sv: A propósito de nada
Brynäs forever 1912:
Vi har väl bara Bertilsson och Billins som har BP-vana på den här nivån och det har pratats tidigare om en defensivt stark back, "helst med bra storlek". Vad finns att tillgå?

Brandon Davidson - drömnamn men orealistisk
Jonas Ahnelöv - kvalitetsback med massor av rutin och ledaregenskaper. Rotad i Leksand och Gävle är nära. Stora baksidan är att han är 35, skadebenägen och tidigare väldigt välbetald. Säger sig vilja fortsätta spela men frågan är om han vill gå ner i lön.
Oliver Bohm - gjorde en stark säsongsavslutning i Västerås och det sägs att han blir kvar där även om något nytt kontrakt inte presenterats.
Cameron Schilling - sitter på dyrt kontrakt i Djurgården som säger sig vilja lösa detta. Osannolikt att han hamnar i värsta konkurrenten. Väldigt ojämn senaste säsongen. Ingen renodlat defensiv back, utan har även offensiva kvaliteter.
Stefan Elliott - har omnämnts tidigare men då som "den nya offensiva backen". Dock stark defensivt också. Frågan är om har vi råd?
Nichlas Torp - massor av rutin och ledaregenskaper. Sägs vara nära nykomlingen Nybro.
Anton Mylläri - ingen succé senast i Brynäs men verkar ha gjort en bra säsong i Pelicans. Återkomst nu känns ändå långsökt.
Peter Andersson - även han i Pelicans efter många nyttiga år i Växjö. Skadebenägen.
Anton Karlsson - gjorde bra säsonger som ung i Linköping. Kom tillbaka efter Nordamerika-äventyr och var sämre (har vi hört den förut?). Nu gjort en bra säsong med KalPa. Ett "under-radarn"-namn som inte är helt otänkbart?

Har vi fler? Finns förstås massor utomlands men vore önskvärt med rutin från Sverige och stor rink.

Får jag önska blir det Ahnelöv eller Elliott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Scerban: ok intressanta namn, jag skulle nog också vilja ha ahnelöv eller elliott om man får välja
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Scerban: Jag gillade den här spelaren när han var i Oskarshamn. Ingen renodlad defensiv back men det är ju inte alla på din lista heller.
Kommentera