Brynäs IF

714129 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2554308

Sv: A propósito de nada
Huge: Kära Huge… Efter vårat uttåg ur SHL, så tog jag en rejäl timeout från forumet.
Jag har självklart följt Brynäs via GD, Instagram andra nyhetsflöden.
Nu har jag börjat logga in på vårat forum igen, o ser med glädje fram emot att vi ska klara av en tuff HA, o kliva upp i SHL igen.
Men när man får läsa om språkförståelse, grammatik mm, av en skribent som hela förra säsongen påstod att Brynäs absolut inte skulle åka ur, känns som ett skämt.
Snälla Huge, få ner fötterna på jorden, o se nyktert på vad som diskuteras o försök att göra ett inlägg som är hockeyrelaterat o realistiskt. ❤️💛🖤
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72: "Nu har jag börjat logga in på vårat forum igen, o ser med glädje fram emot att vi ska klara av en tuff HA, o kliva upp i SHL igen."

Samma här, kära Honken72....

Ser också med glädje fram emot att få se ett riktigt bra lag kriga i toppen av HA.
Alcen har lyckats få ihop ett nästan orealistiskt bra lag, när man vet hur många bärande spelare som brukar försvinna efter att ett lag degraderats från SHL till HA.
Det har väl hittills redan skrivits ca 500 inlägg om laget, chanserna, värvningarna osv härinne, så jag har inte känt så mkt för att tillägga ngt av värde i den frågan så här långt.
Nu hoppas jag att du inte tagit alltför stor skada efter den enormt traumatiska händelse det verkar ha varit för dig, att få läsa ETT enstaka inlägg från elaka Huge som berörde ett rörigt och nästan obegripligt inlägg.

"Men när man får läsa om språkförståelse, grammatik mm, av en skribent som hela förra säsongen påstod att Brynäs absolut inte skulle åka ur, känns som ett skämt."

Haha..
För det första så har jag aldrig påstått nåt sånt.
För det andra så var det isf jävligt många andra "skämtare" härinne som påstod samma sak..

Ha det bra och välkommen tillbaka till en intressant säsong med massor av diskussioner kring laget (och säkert en massa andra saker också...) ;-))
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Varmt välkommen tillbaka, Honken!
Kommentera