Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2558744

Sv: A propósito de nada
Andy Tiger: Jaha ja! Klassisk försäsongsmatch. Bra respons från Gällstedt. Säger rätt saker och påpekar det svaga spelet framför båda målen.

Ska inte dra några slutsatser så här tidigt men det är påfallande att laget känns lite obalanserat just nu. Ena halvan känns ruskigt bra och hade, med lite mer motivation, gjort slarvsylta av BiK idag. Dock så har 3:e och 4:e svårt att skapa någonting. Om de inte är kapabla mot detta motstånd ser jag inte att det händer mot Djurgården borta i december heller men hoppas jag har fel.

Blir viktigt med Scott och Billins för att stabilisera men hade nog gärna tagit en till stabil spelare.

Larsen och Johannesson är direkt dåliga i denna match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Försäsongsmatch som sagt men där JA kan kritiseras är väl att han tagit in två rena chansningar i Larsen och Johannesson i defensiven. Vi lär se förändringar i backuppsättningen under säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det brukar heta att resultatet inte är så viktigt under försäsongen men ändå deppigt att vara bättre i spelet men lyckas förlora på grund av dåliga utvisningar och billiga mål bakåt. Precis det mönster vi vill vänja oss av med.

Jack Kopacka tycker jag var positiv, stark både framåt och bakåt. Rödin har varit kass i försäsongsmatcher även förr om åren så är inte så orolig där. Däremot hade jag trott och hoppats att Anton Johannesson skulle se mer redo ut, men ska inte döma för hårt efter första riktiga matchen. Chans till revansch mot SSK på tisdag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson:
Är Johannesson rädd för att bli av med oskulden?
Han undviker ju all mänsklig fysisk kontakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag vet att man inte ska kasta om i kedjor efter en försäsongsmatch, men jag tänker lite längre fram, när Scott anlänt. Vore det kanske värt att testa att sätta Kelleher och Vesel med någon annan än Rödin då? T.ex. Ölund för att på så sätt frigöra Scott/Rödin som ett radarpar till en eventuell tredjelina?

Var bara en tanke som kom såhär på kvällskvisten

Kom-ihåg allesammans.
En gång Brynäs, Alltid Brynäs!
Kommentera