Brynäs IF

715386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2559195

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu har landslagsspelarna naturligtvis andra skills.Men tycker inte du det är konstigt att de lyckas spela ihop sig såpass snabbt under en VM turnering med ett fåtal matcher och träningar.

Medans det enlighet dig är helt naturligt att det i Brynäs fall ska ta en halv säsong trots en lång försäsong och ganska många träningsmatcher.
Jag köper inte det resonemanget speciellt inte som man tidigare säsonger har sett lag med liknande förutsättningar som Brynäs lyckas betydligt bättre i starten på en ny säsong.

Hur det kommer se ut denna säsong vet varken du eller jag men vi kan nog enas om att det viktigaste är att spelet sitter till 100% i slutet på säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Karlskoga har tydligen 12 nya spelare i laget. Brynäs har 11. Båda lagen med nya tränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Vi talar om hur stora slutsatser man kan dra av en träningsmatch i augusti, när det gäller hur spelet kommer att se ut om en månad, ett halvår eller i ett ev slutspel. Inget annat.
Har ingenting med hur lång eller kort tid jag tror att det kommer att ta innan vi har satt ett stabilt och synkat grundspel, att göra.
Det går likförbannat inte, som ellis gör, att dra några slutsatser om spelet om säg ett par månader, baserat på en träningsmatch i augusti.
Och likförbannat sitter det supportrar härinne och gör just det inför exakt varje säsong.
Ska man skratta eller gråta? 🤣
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Landslaget möter i o f s enbart andra landslag - som inte heller spelat ihop sig under lång tid.
Var skillnad förr när man mötte CCCP som spelat ihop sig undet åratal - och det syntes.
Kommentera