Brynäs IF

714006 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2560066

Sv: A propósito de nada
Davey85: delar inte den uppfattningen. Var väl Johannesson började darrigt men spelade upp sig. Lindblom och Tärnström syndens ju knappt till i matchen och kanske även dom kan ha sett ut som småpojkar. SSK åkte ju runt och jagade Brynäsare och passade på med tjuvnyp så fort dom fick chansen. Dom var på Kelleher mycket men trots sin storlek tyckte jag han stod upp riktigt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Luddf: Skulle inte säga att SSK åkte runt och jagade Brynäsare med tjuvnyp och så vidare. Det kommer bli mycket mer av den saken i serien och framförallt slutspelet. Det var faktiskt flera situationer där tunna Brynäsforwards tog sats och försökte gå in stenhårt i närkamperna, men där deras backar i princip bara kunde "stå" och vinna närkamperna enkelt. Där såg de verkligen ut som småpojkar. Just nu har Brynäs för många spelare som inte kommer att klara av närkampsspelet i slutspelssammanhang.

Samtidigt kommer ju antagligen flera spelare att värvas under säsongen så om man lyckas undvika skador kanske det blir en icke-fråga, men jag tycker vi ska komma ihåg att säsongens målsättning är att vinna ett slutspel och inte att undvika kvalspel (som det i praktiken var i SHL). Det krävs lite andra egenskaper för att vinna ett slutspel än att spela sig igenom en grundserie.

Att motståndarna är på Kelleher är ju en självklarhet. Han är en spelare som utmanar väldigt mycket med pucken, givetvis går de mycket på kropp. Det gjorde även Brynäs på honom när han spelade i Oskarshamn.
Kommentera