Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2560355

Sv: A propósito de nada
Lucas-jonasson: Absolut, Brynäs är inte ett litet lag, men längd och vikt säger inte särskilt mycket om vilken spelartyp du är. Weigel är 179/73 och retade gallfeber på många i förra säsongens slutspel, och alla Brynäs juniorer är väl liksom större än nämnde Hutchings.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast Weigel är ett väldigt dåligt exempel.

Han gjorde typ 10 poäng på de första sex matcherna i slutspelet. Efter han började tjafsa med DIF gjorde han 1 poäng de sista fyra (efter avstängningen).

Jag kan köpa att det kan vara en nackdel att inte ha mer grit/aggressivitet i en tredje och fjärde. Löven kör nog typ Fortier och Possler i tredje, samt en ren checking lite med Andersson och Wiklund i fjärde. Båda deras sådana kedjor är mer hårt jobbande än spelande. Det är lite samma med DIF faktiskt.

Jag tror inget lag haft en skönspelande tredjekedja i allsvenskan hittills. Det har varit fokus på hårt jobb. Sedan hade HV riktigt bra spelare i tredje/fjärde, men det finns den typen av spelare som kan göra mål framåt ändå
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Larsson och Blomman är ju två spelare som blir bättre i slutspel och har förmågan att reta gallfeber på spelare. Kvist har väl även han visat vid några få tillfällen att han kan vara grisig och ställa upp för laget, förhoppningsvis kan han utvecklas mer på den biten denna säsong.
Kommentera