Brynäs IF

716104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2560365

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast Weigel är ett väldigt dåligt exempel.

Han gjorde typ 10 poäng på de första sex matcherna i slutspelet. Efter han började tjafsa med DIF gjorde han 1 poäng de sista fyra (efter avstängningen).

Jag kan köpa att det kan vara en nackdel att inte ha mer grit/aggressivitet i en tredje och fjärde. Löven kör nog typ Fortier och Possler i tredje, samt en ren checking lite med Andersson och Wiklund i fjärde. Båda deras sådana kedjor är mer hårt jobbande än spelande. Det är lite samma med DIF faktiskt.

Jag tror inget lag haft en skönspelande tredjekedja i allsvenskan hittills. Det har varit fokus på hårt jobb. Sedan hade HV riktigt bra spelare i tredje/fjärde, men det finns den typen av spelare som kan göra mål framåt ändå
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Dåligt exempel på vad? Jag menar att Weigels "mått" är missvisande i relation till han spelar. Han är en skicklig spelare med en dirty edge trots sina 73 kg. Det var alltså ett svar på jämförelsen i längd och vikt mellan olika lag.

HV hade extremt många etablerade spelare, svårt att jämföra med just dom eftersom deras budget måste ha varit överlägsen alla andras.
Kommentera