Brynäs IF

715272 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2564489

Sv: A propósito de nada
Malken: Det är en romantisk tanke att Wille hade kunna lugnat stormen, men jag tror att digitaliseringen av årsmötet och att mycket sker online nu har ändrat spelreglerna mycket. Det spelar ingen roll om han hade kunna lugnat ner hela lokalen om diskussionerna förs online och inte i lokalen. Förut var det lite annorlunda när alla som deltog på årsmöten faktiskt var där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det är en romantisk tanke att Wille hade kunna lugnat stormen, men jag tror att digitaliseringen av årsmötet och att mycket sker online nu har ändrat spelreglerna mycket."

Jodå, spelreglerna har förändrats - men faktum är ju att splittringen under senaste säsongen alldeles uppenbart funnits ända ner på lagnivå. På det beryktade mötet, utan Manner, innan bortamötet mot Linköping ska enligt uppgift "Gävlefalangen" i laget velat sparka Manner medan övriga spelartruppen ville ha honom kvar. Det är inte lätt att gå vidare tillsammans efter ett sånt möte och det hade nog inte skadat om en person med "Willes" kvalitéer funnits närvarande.

...Men även jag har funderat på digitaliseringens konsekvenser och med risk för att sätta tokiga idéer på fel människor kan man väl bara konstatera att det vore enkelt idag att "kapa" en elitförening. Hur det skulle gå till? Man köper tillräckligt många medlemskap för att vinna alla omröstningar på årsmötet. Det vore inte speciellt dyrt. När man väl "kapat" styrelsen och tillsatt medlöpare i alla positioner kan man sedan tömma föreningen på kapital. Tror faktiskt att man måste skriva till några paragrafer i stadgarna som hindrar detta. Kom att tänka på detta redan när "Brynäs kan bättre" dök upp och "kapade" årsmötet. Tack och lov agerade "Brynäs kan bättre" för Brynäs bästa - även om det kan diskuteras om det gått så mycket bättre efter det årsmötet.
Kommentera