Brynäs IF

715245 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2564624

Sv: A propósito de nada
Malken: OK, jag tänkte mest på splittringen bland supporterfalangerna. Tror egentligen att splittringen inom spelartruppen var en annan sak, tror inte det påverkades av årsmöten etc utan snarare av vilka spelare Alcén tagit in och hur Manner ledde laget. Som jag ser det lever spelartrupperna sina egna liv och har sina egna dynamiker. Du kan ju ha en fantastisk lagmoral i sin spelartrupp trots att en förening är i kaos utanför isen. Kan tycka att man ofta skönmålar hur det var utanför isen de åren som Brynäs varit bra i modern tid.

Att många spelare antagligen ville ha bort Manner var ganska givet. Han hade inte en svensk ledarstil, vilket de flesta är vana vid, och hans taktiska upplägg var omodernt i en svensk kontext. Svenska spelare hade antagligen generellt sett mindre tålamod och svårare att hantera en sån tränare.

När det gäller "kupper" på årsmöten har du rätt på ett sätt, men fel på ett annat. Digitaliseringen gör trots allt att många fler personer (medlemmar) kan delta, vilket gör att den som "kuppar" måste ha betydligt fler röster än tidigare. Tidigare räckte det ju i princip med att släpa korplaget till årsmötet för att kunna utmana i en omröstning, nu krävs det ändå några hundra röster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: För 500x250 kr=125 000 kr hade SD-tanten kunnat kuppas in med marginal. De 500 nya medlemmarna skulle t ex kunna vara ryska hackare som deltar digitalt på mötet. Tycker inte jag har helt fel. Som sagt, jag tror att man bör täppa till den "luckan" I stadgarna.
Kommentera