Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2566006

Sv: A propósito de nada
Det känns tyvärr lite skit såhär på förhand, men även i år är känslan att det är målvaktsspelet som kommer fuckar upp för oss. Trodde stenhårt på Clara och hoppas verkligen man ger honom stort förtroende inledningsvis. Annars bör man hitta en ny målvakt redan nu. Det är i år vi måste gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Lyssnade på Rinkside när de går igenom alla HA-lag. De pratade om Clara och FBK's målvaktstränare ("Masken") hade sagt att han var den största målvaktstalang han någonsin sett, något av en perfektionist. Hoppas att det visar sig. Man får inte glömma att han är född 2005, som Lindstein och Nordh, så får nog låta honom komma in i grejerna innan han döms ut.

Men det är lite väl vågat att satsa på en 18-årig oprövad målvakt som tvåa just denna säsong, hur lovande han än är. En lovande 20-årig målvakt som åtminstone har fått känna på hetluften hade känts lite tryggare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Enligt Sasse på Arbetarbladet som var i katakomberna igår och snackade med spelaren så tar 3-3 målet på Berras klubba och ställer Linkan.
Kommentera