Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2566208

Sv: A propósito de nada
spolaisen: ” Har studerat "huvudtacklingen"

Larsson ser djurgårdaren och håller upp sin vä arm för att dämpa tacklingen, om målvakten struntat i pucken bakom målet hade aldrig situationen uppstått. Målvakten hindrade Larssons puckhämtning bakom målet...”

Vilken expertanalys… Det är alltså Limpans fel att Larsson åkte på tacklingen 😂 Däremot så börjar ju Grewe göra sig känd som en Anton Hedman light. Vårdslös i de flesta situationerna. What goes around comes around…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:

"Vilken expertanalys… Det är alltså Limpans fel att Larsson åkte på tacklingen 😂 Däremot så börjar ju Grewe göra sig känd som en Anton Hedman light. Vårdslös i de flesta situationerna. What goes around comes around…"

fel och fel, jag menar att Lindbäck stoppade upp spelet i onödan. Blivit bättre om Larsson ostört fått hämta upp pucken med fart. Nu fick han istället spela pucken tillbaka till Kinnvall, för att sedan skydda sig mot den framstormande Grewe...Om lindbäck gett fan i pucken så hade Larsson kunnat ta en vidare sväng och på så sätt kommit undan huvudtacklingen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Värva Brashear inför nästa match mot DIF - tema: this for that
😎
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hoppas Lindbäck gör en bra säsong. Jag var dock en av dem som tyckte att han inte borde varit kvar för att göra ett statement när vi åkte ur SHL.
Kommentera