Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2567838

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hörde experter nu på upptaktsträffen att få se Brynäs i allsvenskan hade man absolut inte tänkt sig. Hade alldeles för bra lag sa nån. Truppen var helt OK förra året. Små marginaler avgjorde. Flera lag var inblandade i kval på slutet. Därför undrar man, hur löd ANALYSEN?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: ” Hörde experter nu på upptaktsträffen att få se Brynäs i allsvenskan hade man absolut inte tänkt sig. Hade alldeles för bra lag sa nån. Truppen var helt OK förra året. Små marginaler avgjorde. Flera lag var inblandade i kval på slutet. Därför undrar man, hur löd ANALYSEN?”

Jag svarade bara på ditt tidigare inlägg om att ingen tippat oss i kval med att det fanns det visst experter som gjorde. Vilken analys, som du tjatar om i varje inlägg, vet jag inte vad du menar med…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Det var bara en tidsfråga innan Brynäs skulle åka ur med det nya serieupplägget. Förut behövde man "bara" vinna mot allsvenska lag. Nu måste man vinna mot ett annat SHL-lag för att stanna kvar. Malmö var riktigt bra sista 12-15 matcherna, jag tror att både Brynäs och Malmö hade städat av Djurgården och Modo ganska enkelt. Det kommer vi dock aldrig få veta. Sämst i SHL/elitserien har ju Brynäs varit förut, men då kunde man som sagt klara sig ändå.
Kommentera