Brynäs IF

715274 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2568838

Sv: Matchtråd - ALLSVENSK PREMIÄR: Brynäs - AIK
Mattson: Ja, det är många i Gävle som tror att Gävle är större än Brynäs. ...Men Brynäs är mycket större än Gävle. Ja, det gäller ju inte geografiskt förstås.

Det var därför jag reagerade så kraftigt när "Stisse" Åberg i GD/Arbetarbladet angrep Brynäs som värst och tyckte att han gjort ett scoop med "Berglund-gate". ...Men han sågade på den gren han själv satt på både som anställd på GD/Arbetarbladet och som Gävlebo.

Det är roligt att se att man på GD/Arbetarbladet nu har förstått hur viktigt Brynäs är både för Gävle och tidningarna. Brynäs är det bästa man har att "sälja" och Brynäs är faktiskt det enskilt viktigaste för att tidningarna ska överleva på sikt. Tror vi är många som prenumererar på GD/Arbetarbladet bara för den numera rikliga bevakningen av Brynäs. ...Och "Sasse" Sandström, Hägerborn med flera gör ju ett väldigt bra jobb.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd - ALLSVENSK PREMIÄR: Brynäs - AIK
Malken: Jag känner mig het och kastar in resultatet 4-1 ikväll. Blir ett besök på arenan för min del för att hjälpa & heja fram grabbarna att ta 3p ikväll!
Låst ämne