Brynäs IF

714109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2572215

Sv: A propósito de nada
HA:s sämsta sportchef valde Kvist pga 2 bra matcher förra året och totalt 0+2 på 52 matcher. Sånt händer bara i Johan Alcéns Brynäs.

Lindbäck får äntligen spela sitt spel och ska göra honom bättre heter det. Jo tjena, hans spel verkar fortsatt vara att kasta puckar i eget mål.
Vägrar att gå in i ett slutspel med honom mellan stolparna.

Ber till Gud att Clara är den talang han sägs vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag förstår faktiskt inte alla dessa personer på detta forum som tydligen bara sitter och väntar på att vår målvakt (vem det än är) gör misstag så man kan ösa ur sig skit. För egen del så tycker jag att Lindbäck, precis som hela laget, gör en riktigt bra första period. Period 2 och 3 är hela laget inklusive Lindbäck dåliga och gör massor med misstag. Varför är det bra Lindbäck (och Kvist som vi tydligen också måste mobba) som får all skit?
Det är så konstigt när laget spelar ett strukturerat och bra försvarsspel så är målvakten bra och när vi spelar uselt och å blir också målvakten sämre. Undrar om det kan finnas något samband här?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Det är inte bara med Alcén som sportchef som det har hänt. Även Sundlöv chansade mycket med spelare som hade 2+3 på 98 matcher och - 34. Det chansades hejvilt även då. Någon naiv tanke om att "Nästa säsong, då kommer den här killen vara en riktig toppspelare!" och med facit i hand så vet vi hur det gick - det funkade aldrig!
Samma sak nu med Kvist.
Kommentera