Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2572233

Sv: A propósito de nada
Jag förstår faktiskt inte alla dessa personer på detta forum som tydligen bara sitter och väntar på att vår målvakt (vem det än är) gör misstag så man kan ösa ur sig skit. För egen del så tycker jag att Lindbäck, precis som hela laget, gör en riktigt bra första period. Period 2 och 3 är hela laget inklusive Lindbäck dåliga och gör massor med misstag. Varför är det bra Lindbäck (och Kvist som vi tydligen också måste mobba) som får all skit?
Det är så konstigt när laget spelar ett strukturerat och bra försvarsspel så är målvakten bra och när vi spelar uselt och å blir också målvakten sämre. Undrar om det kan finnas något samband här?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: De flesta som kritiserar målvakters misstag här på forumet över tid har tydligt visat..att de inte har en susning om hur det är att vara målvakt. Nu blir jag väl påhoppad för den åsikten men..sant är det.?????
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Tycker inte vi mobbar Kvist, men iaf för mig är det uppenbart att han inte platsar. Han tillför ingenting, han är inte ens stark runt sargerna. Han har noll känsla i spelet, hans klubbteknik är obefintlig. Jag trodde ändå att han skulle göra det bra i en allsvensk brunkkedja men hittils har han visat noll och lite till. Nej när scott o Larsson är tillbaka vill jag se Kvist som reserv alt på läktaren. Han är på tok för dålig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: De här målvakten som skapar ett tryggt försvarsspel, inte tvärtom. Hela förra säsongen blev förstörd för att spelarna inte kunde lita på målvakterna.
När man dessutom igår spelar ut motståndet så kan man inte lita på Lindbäck utan då vill han ha ett finger med i spelet på sitt sätt.
Kommentera