Brynäs IF

714124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2572267

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Tycker inte vi mobbar Kvist, men iaf för mig är det uppenbart att han inte platsar. Han tillför ingenting, han är inte ens stark runt sargerna. Han har noll känsla i spelet, hans klubbteknik är obefintlig. Jag trodde ändå att han skulle göra det bra i en allsvensk brunkkedja men hittils har han visat noll och lite till. Nej när scott o Larsson är tillbaka vill jag se Kvist som reserv alt på läktaren. Han är på tok för dålig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Kanske lite överdrivet fokus på Kvist från många inklusive mig själv, men samtidigt måste några petas när Larsson och Scott gör entré, så det är egentligen inte jättekonstigt att man diskuterar det.

Med tanke på att fjärdekedjan har levererat och hittat en kemi, så känns det ganska givet att Kvist blir en av de som petas. Igår fick faktiskt Kvists kedja betydligt mer istid än fjärdekedan, och det kändes inte rätt sett till prestationerna.

Tredjekedjan fick ca 15 minuter medan fjärde fick 9-10 minuter, så det var en avsevärd skillnad, även om det delvis kan förklaras med special teams.

På backsidan är det intressant att Gällstedt matchar 7 backar. Larsen spelade visserligen bara några byten i premiären, men igår fick han 11 minuters istid. Det var några minuter mer än Lindstein. Där tycker jag att Brynäs coachade helt rätt.
Kommentera