Brynäs IF

714048 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2574734

Sv: A propósito de nada
Stenis: Apropå uttalandet om att Brynäs är bekväma så kan det vara bra att fundera på om avsändaren kan ha ett eget intresse av att uttrycka sin åsikt. Det kan ju t ex vara så att om du ska uppmärksammas så är en åsikt om Brynäs mycket smartare att ha än om de flesta andra klubbar eftersom vi tillsammans med Siljanslaget röner mest intresse i landet. Speciellt nu när vi dessutom ramlat ur och den då snabbt kan backas upp av detta faktum.
Det är dessutom så att när du spelar i ett hockeylag så har du lite skit om alla de andra lagen du ska möta. Frölunda är tunga men stabbiga, Färjestad är skickliga men gnälliga, osv. Det kan vara sant eller inte sant men är ett sätt att ta sig an uppgiften att slå det andra laget. Man säger av naturliga skäl inte inför en match ” detta laget är bra på allt och omöjliga att besegra”. Detta blir sen ofta en del av en gameplan och därmed också lite självuppfyllande. Jag tror dessutom att dessa epitet har en tendens att stanna kvar länge och tjäna som ”luktsalt” inför varje match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: å andra sidan visar väl våra resultat de sista 20 åren att så bra som vi tror att vi är....är vi inte! Vi var jämbördiga o före visa andra lag men sen har Frölunda Fbk Skellefteå Växjö Luleå kört förbi oss..
Det är väl endast DIF som har samma trend som oss...O det är ju en skam för Stockholms hockeyn att inte ha ngt lag i högsta serien...Undrar om det finns ngn annanstans eller liga som inte huvudstaden har med ngt lag i högsta ligan? Tänker på hockey o fotboll..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På lördag blir första matchen mot ett av de "mindre" lagen. Ska bli riktigt intressant att se hur Brynäs hanterar det. DIF verkar ju haft det lite svårt där nere.

Såg inte hela matchen mot Mora men jääääklar vad bra det såg ut! Vill se mer NU!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: självuppfyllande profetia vs ingen rök utan eld. Jag har iofs aldrig hört att ngn brynäsare uttala sig om att träningarna är galet tuffa, att de aldrig spelat för ett så vältränat lag osv.
I varje fall inte de senaste 10-15 åren.
Kommentera