Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2581706

Sv: A propósito de nada
Sådär ja Brynäs. Alltid lätt att stå i intervjuer och säga att man ska vara ödmjuka och att vara förberedda inför uppgiften. Och att vi ska hitta vår identitet. Jag vill poängtera att detta ska inte ta ifrån Nybro någonting.
Men vart var Brynäs? Ödmjukhet? Kan någon ens i laget stava till det ordet? Vad innebär identitet för Brynäs? Vi går med vågen när det är bra men sen viker oss när det går dåligt? Pinsamt! Men som en trogen Brynäsare man varit sedan
-98 så märker man att väldigt få jobbar för märket, enbart spelare där man får mest pengar. Märket idag betyder ingenting. Pinsamt Brynäs!
Sen har ni mage att begära swish får en kommande spelare medan ni ger oss detta i ansiktet? Det finns MÅNGA människor där ute som ger mycket MER för Brynäs än en swishdonation och det är såhär ni tackar oss?
Ni begär mycket, det gör vi med. Detta är pinsamt. Under all kritik faktiskt. Istället för att begär swishdonation så kanske ni ska sluta titta på pappret och kanske istället
kolla varandra i ögonen? Ni är verkligen inte så bra som era namn säger. Denna liga är ingen lek, vilket många av er tror. Folk kanske skriker "brynäs hör hemma i SHL" på riktigt?
Istället för att förlita er på era fans med swish så kanske ni bör se över varandra? Oss fans är det inget fel på, jag har varit på arenor i vårt avlånga land ett ex antal gånger. Supporten är INGET fel på.
Vi ger er vårt allt. Dags att ni ger oss ert allt!

Skrev jag på deras facebook. Men jag kan stå för mitt namn. Men det där är sanningen.
Kommentera