Brynäs IF

713924 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2581897

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Lindbäck behöver lyfta sitt spel det råder det ingen tvekan om men att skylla gårdagens förlust på honom är fantasilöst. Det känns mer som att man inte orkar byta spår att lägga gnället på.
Gör man som hockeylag ett mål framåt så vinner man ytterst få matcher. Så mycket mer analys än det behövs inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Han gör absolut ingen toppmatch, men var inte heller sämst på isen, så nej, det är knappast hans fel att det slutar som det gör.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Ja, det var uppenbart ganska tidigt att Brynäs var sämre än Nybro. Jag trodde deras höga press skulle avta men de orkade hela matchen. Som någon sa på fb, de fick Brynäs att se ut som de gjort de senaste åren i SHL.

Mycket oroväckande hur lätt det var sett till deras trupp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:

hela laget blir virrigt med limpan i målet..
Nybros andra mål var inte något märkvärdigt skott att plocka..antingen var det något fel på plockhandsken eller limpans syn
Nybros första mål, varför denna stötbrytning av limpan, som gjorde att alla sedan kom på mellanhand..
efter två målvaktstavlor blir hela laget stressat...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Där håller jag med. Jag är emot att man skyller förlusten mot Vitryssland på Tommy Salo också. Visst, varken Salo då eller Lindbäck igår gjorde sin bästa match, men de var bara en av många som inte var på topp. Det är bara lättast att hänga ut en målvakt, för denne står ut så mycket mer än utespelarena.

Men faktum kvarstår för mig. Hittills har Lindbäck varit för dålig. Han måste kliva upp ett snäpp. Gudlevskis började rätt uselt för oss med en 7-6 förlust mot AIK i första matchen. Under säsongen växte han rejält. Det gäller att Lindbäck återstår sin "mojo", för rimligen finns kapaciteten där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Mot en nykomling som Nybro som mäktar med 13-14 skott bör det räcka med ett mål för att skaka fram förlängning. Sen är det som någon sa, när vann Lindbäck en match åt oss när spelet inte stämmer? Har det hänt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Skyller INTE gårdagens bedövliga insats på limpan. Men faktum kvarstår , limpan är ingen målis som gör skillnad en målis som steppar upp när utespelare, som igår , inte gör sitt jobb . En målvakt som kan stå på huvudet när det krävs . Bara inse efter förra säsongen å början på denna . Limpan är INTE den målvakten som gör skillnad .
Kommentera