Brynäs IF

713904 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2581932

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Fundera på varför Brynäs var ineffektivt. Känner vi inte igen tendensen från de senaste säsongerna när man bombar på mot en formlig köttmur framför mål? Brynäs saknade tyvärr nycklar för att dyrka upp detta. Kanske ingen slump att det stod en SHL-tränare i Nybros bås, eller vad tror du? Detta inger mer oro än Lindbäcks prestationer (förlusten igår kan inte skyllas på honom även om han kanske inte var lysande).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Petrov:

"Fundera på varför Brynäs var ineffektivt."

"Brynäs är dom bästa", gör att axlarna sitter precis under öronen.
Står inte i någon lag att Brynäs ska tillhöra SHL nästa säsong.
Spelarna bör tagga ner, för att hitta spelet igen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har avvaktat att logga in här efter gårdagens match tills nu. Man visste ju att sågningarna och domedagsprofetiorna skulle hagla tätt, men herregud alltså… Vissa verkar bara ha 2 par glasögon, eller antingen är glaset fullt eller så är det tomt.

Antingen äger vi, kommer cruisa genom serien och leka hem SHL platsen. Eller så är vi så jävla klappkassa och sämst, vi ska skicka alla från Limpan till Gällstedt för det är så jävla kasst! Lite rim och reson tack…

Sen finns det ett fåtal nyanserade personer här inne, men dom är verkligen i minoritet. Som kan se att vi gjorde ett bottennapp igår, ingen spelare var godkänd och man kan inte bara ställa ut skridskorna, ”inte ens i HA”…

Man ska självklart kunna kritisera och ifrågasätta när prestationen är undermålig. Men när det bara hävs ur kräk och hat är det för låg nivå och blir fort tråkigt här inne.

Mina 2 cent..
Kommentera