Brynäs IF

715342 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2587512

Sv: A propósito de nada
eltifoso: "Men 0-8 hemma går att studsa tillbaka från, helt säkert. Bara de tror på det själva"

Jodå, även FBK har upplevt detta. Jag var på plats i Gavlerinken 1975 när Brynäs slog Färjestad med 14-1. "Sådant ska inte behöva hända. Nu stod ju grabbarna bara och tittade när Brynäs satte fart. Det såg ut som mina grabbar hade broddskor på fötterna och inte skridskor på fötterna. Min besvikelse har inga gränser." sade Olle Östh, som tränade Färjestad, efter matchen. ...Men samma säsong gick Färjestad till SM-final mot Brynäs som man dock förlorade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Ja just den matchen var jag för ung att se, men jag var på plats vid 0-13 hemma mot dåvarande Elitserielaget Djurgården. Den förlusten sved, men ett halvår senare stod Färjestad som svenska mästare , våren -88.

Dock med ny tränare skall påpekas
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hmm, vår förra match var borta, nästa match är borta, sedan hemma mot IFB och sedan tre raka borta nästa vecka (tre matcher på fya dagar). Fem av sex matcher på bortplan alltså. Det blir intressant om vi kan fortsätta som matchen senast eller om vi får en liten dipp. Kan tänka mig att det blir lite poängtapp i de tre bortamatcherna på fyra dagar.
Kommentera