Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2589240

Sv: A propósito de nada
Peja: Känns som en stark HA-värvning på förhand. Löven menar allvar. Känns lite surt att vi saknar två kuggar i Scott och Ölund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: jag är inte helt övertygad om att det är en bra värvning för dem. Klart att han spelat i NHL och så men hans -14 på 27 matcher i Chicago är sämst i laget och imponerar inte direkt. Överlägset sämst på -24 och -28 när han spelade i Adirondack Phantoms också. Han spelade inte alls säsongen 20/21 och senaste 2 säsongerna har han spelat i tyska ligan där hans senaste -7 knappast skrämmer någon (typ sämst i laget).

Han har dessutom missat en hel del matcher dessa 2 säsonger (vet inte varför dock). Senast han ser ut att ha spelat en hel säsong är säsongen 17/18 vilket alltså är 6 år sedan nu. Detta i sig behöver så klart inte betyda något då Jordie Benn har liknande stats (antalet matcher spelade senaste säsongerna menar jag nu) men skillnaden där är att Benn spelade i NHL förra säsongen medan Manning senast spelade där för 4 år sedan.

MEN det som jag hade varit mest tveksam till om mitt/vårt lag värvat honom är nog detta:
www.nbcsports.com/nhl/news/brandon-manning-ahl-suspension-racial-slur
"...suspended Bakersfield Condors defenseman Brandon Manning five games for using a racial slur toward an opponent..."
Hade känts sådär att få in en sån spelare i laget...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85:

Ja det behöver ju värvas en forward såklart. Det var ju snack om det under försäsongen, att en forward till skulle in. Det blev Linus Lindblom. Han har gjort ett okej jobb i fjärdekedjan men han är knappast den spets laget behöver nu när både Scott och Ölund är borta på obestämd tid framöver (viskas ju om hela säsongen)
Kommentera