Brynäs IF

715370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2589990

Sv: A propósito de nada
Silfver: Ja, det vore inte helt fel att få in en till relativt bra forward redan nu. Både i föregående match och i denna får Blomqvist faktiskt bra passningar i slottet när Brynäs spelar powerplay men han är för långsam för att hinna ställa om kroppen för avslut. Det är mycket möjligt att han kan fylla ut laget, men ikväll spelar han mer än 19 minuter och det är för mycket i relation till hans nivå. Givetvis beror det på skador, men 2 skador är inte särskilt många, man kan trots allt inte räkna med en skadefri trupp.

Det bästa individuella beskeden ikväll var att Clara gjorde en gedigen insats och att Benns skridskoåkning ser ut att hålla god klass på stor is.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det bästa individuella beskeden ikväll var att Clara gjorde en gedigen insats och att Benns skridskoåkning ser ut att hålla god klass på stor is."

Tror att det var bra att Löven vann ikväll. För det sätter fingret på det enda problemet jag ser med det här Brynäslaget. ...Och javisst, det ser ut som att Clara kommer att hålla som en av två målvakter när det drar ihop sig. Rödin, Bertilsson och Kindvall har höjt sitt spel på ett fantastiskt sätt sen förra året. ...Men Lindbäck har tyvärr blivit kvar på samma nivå. Om han inte spelar upp sig radikalt den närmaste tiden anser jag att en ny matchvinnarmålvakt, i paritet med Voutilainen, måste in. Då har Brynäs alla chanser att gå upp!
Kommentera