Brynäs IF

714927 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2595765

Sv: A propósito de nada
Frågan är väl om det kommer växa en frustration hos Rödin om han anser att Indrasis inte gör jobbet på isen. Han tenderade ju att tjura ihop förra säsongen, och en spelare som Indrasis (hittills) skulle ju kunna trigga Rödin.. känns spontant som att det vore bättre att byta plats på Kelleher & Kopacka.

Rödin - Vesel - Kopacka
Indrasis - Larsson - Kelleher
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Attila: jag håller med. Ska man nu bryta upp linorna så känns det som ett bättre komplement till Rödin och Vesel.
Samtidigt är Kelleher lite motpol mot Indrasis och Johan som spelare och i sin spelstil. Kanske för mycket för att få kemi i den kedjan?
Kanske byta Vesel och Johan kunde vara ett ytterligare alternativ.

Däremot när Linus och Greg kommer så kunde jag faktiskt tänka mig att flytta ned Indrasis och Johan till tredjekedjan och forma laget mer såhär.

Anton - Vesel - Kopacka
Kelleher - Linus - Greg
Indrasis - Johan - Nord
Kvist - Blomman - Tärnström
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Noterar för övrigt att Brynäs numera leder Hockeyallsvenskans publikliga och är totalt trea i Hockeysverige bakom Frölunda och Färjestad.

Tror dock snittet kommer sänkas en aning efter nästa match, tvivlar på att man kommer upp i nära 7000 i en onsdagsmatch mot Tingsryd, men kan ha fel.

Tippar på 6000 mot Tingsryd vilket är mer än vad alla förutom Brynäs och Djurgården har i snitt i HA.

6000 är ungefär vad klubbar som Malmö, Rögle och Leksand har i snitt. Mer än vad Modo, Örebro, Skellefteå, Växjö och Oskarshamn har i snitt. Och det kommer Brynäs antagligen ha mot Tingsryd på en onsdag.
Kommentera