Brynäs IF

713726 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2597074

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Jag håller fullständigt med dig. De är på tok för låg nivå på hela laget även om några få knapp får godkänt. Brynäs har gjort 9 mål på dom 5 senaste matcherna, de är 1,8 mål i snitt. De är åt helvete för dåligt av detta "stjärnspäckade lag" med allsvenska mått mätt. Jag vill inte utropa kris än men de ordet står runt hörnet. Jag kan tycka att laget presterar sämre och sämre. Något måste göras ganska omgående, Mora, AIK och Västerås susar snart förbi Brynäs. 1,8 i målsnitt på dom senaste 5 matcherna är nästan sämst i hela hockeyallsvenskan av ett så kallat "stjärnspäckat lag" Överlag så har Brynäs visat att andra perioderna inte varit bra nu börjar det även bli mer än andra perioder som spelet inte funkar. De bästa är nog att byta ut hela tränarstaben. Jag var tveksam redan från början till Gälla och Molin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Einnor: Wennerholmarns analys.

Jag var övertygad över att Brynäs skulle komma ut som rasande tigrar nu när de äntligen fick spela hemma igen och inte bara som en hyllning till legendaren Lennart ” Tigern” Johansson.

Utan speciellt efter senaste smällen och 2–6 borta mot Mora.

Men de blev helt avväpnade av ett smart spelande Tingsryd, som effektivt utnyttjade de chanser de fick.

All heder åt smålänningarna som är inne i ett stim.

Men seriens dyraste spelartrupp ska inte bli nollade mot ett lag med en av hockeyallsvenskans lägsta spelarbudgetar.

Jag hade varit mer förstående om det varit en tillfällig djupdykning.

Men då det blev 0–2 även i senaste hemmamatchen och seriefinalen mot Björklöven och storstryk i senaste matchen borta mot Mora, så finns inga ursäkter.

Inte med toppspelare som Johan Larsson, Anton Rödin. Miks Indrasis, Jack Kopacka och Simon Bertilsson.

För att nämna några.
Kommentera