Brynäs IF

713767 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2597171

Sv: A propósito de nada
Visst ska man i möjligaste mån eftersträva att följa regler, både inom idrott och samhället i stort. I den här situationen har Brynäs fått i knät att ta ett beslut som borde ha legat hos förbundet och jag anser att Tingsryds regelbrott är försumbart och att man därför inte borde anmäla. Sen finns det dom som anser att regler ska efterlevas till punkt och pricka i alla situationer, oavsett vad. Jag tillhör inte dem.

Märk väl också att Brynäs här, INOM REGLERNA, ges möljighet att ta ett beslut om hur de vill göra. Det är alltså inte så att reglerna tvingar Brynäs att anmäla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Appropå att anmäla konkurrenterna: kolla på F1 - nu ska de utreda överträdelser av banmarkeringar i USAs GP som avgjordes (eller?) för flera veckor sedan.
Ett stall har i efterhand ammält 4. konkurrenter för att ev övskridot banmarkeringen några centimeter för mycket 😂
Generellt haglar det av anmälningar mellan stallen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
moment22: Håller med. Regler är till för att följas, men det finns ju uppenbarligen ingen regel som säger att detta regelbrott måste anmälas. Så man kan vinkla det där lite hur man vill.

Jag tycker inte att Brynäs ska anmäla. Det vore det moraliskt fel utifrån mitt perspektiv, dels skulle det generera en jäkla PR-smäll. Skit i att anmäla, gå vidare och fokusera på lagets prestationer istället.
Kommentera