Brynäs IF

715577 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2600371

Sv: A propósito de nada
Gavve: alltså Brynäs hade inte en chans mot ssk ikväll. Dom är totalt utspelade och siffrorna är smickrande.

Ssk vinner nästan alla närkamper vilket inte är bra men dom kanske är mer motiverade. Problemet är bara att ssk samtidigt har mer klass än Brynäs.

Ssk bättre på alla punkter. Och det med 2 raka nollor hemma. Nu måste högsta sportsliga ledning markera. Allt annat är tjänstefel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag var på plats idag. Åke dit i snöstorm/regn, åkte hem på E4an efter en saltbil ca 5 mil … och däremellan bevittnade jag ett Brynäs som är helt under isen. Sista målet ska Lindbäck ha, ja.. Men, Brynäs har ändå inte vunnit utan man har istället förlorat med 0-1 och det är inte mer än rättvist. Brynäs offensiv var OBEFINTLIG idag. Lindstein såg ut att inte ens vilja vara på isen idag, Kvist, Blomqvist & Tärnström spenderar 411 år i egen zon utan att få ut pucken. 4e kedjan är ju vad den är (man får köpa att dom inte alltid levererar).

Lindbäck får godkänt (i 57~ minuter)
Benn får godkänt
Bertilsson får godkänd tack vare tacklingen som ekade i hela arenan.
Resten kan åka hem och dra ett täcke över sig.

Vad ska Brynäs göra nu? Det tänker jag att dom välbetalda & meriterade ledarna och spelarna får svara på. Tack & godnatt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Helt sant, Brynäs är inte en utmanare för shl platsen.

Finns ingen disciplin, vilja eller spel i vårt lag.
Vi är ett bottenlag och kommer förbli ett bottenlag.
Men sålänge ledningen tjänar bra är det all good right?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: helt enig. Och det går väl att hävda att Brynäs har ett helt nytt lag (inklusive tränare) och att många andra lag haft flera år på sig att sätta ett spelsätt. Det var jag själv lite inne på i början måste jag erkänna men ja, jag ser ju ingenting som pekar på att Brynäs blir ett bättre lag ju längre in i säsongen vi kommer. Möjligtvis defensiven (vi släpper inte in 4-5 mål per match) men på bekostnad av att inte göra mål tror jag ingen är glad över det.

Jag önskar ju att Brynäs förmedlade ut lite mer info också. Inte bara "Nu kör vi och hoppas på det bästa". Och vid förlust "Vi vinner nästa gång"...

Gälla säger rätt saker utåt (att han inte är nöjd osv) men det spelar ju ingen roll om ingen lyssnar på honom (spelare eller ledning)? Brynäs trycker mycket på jippon runtomkring vilket är jättefint men hur tänker de kring kräftgången kring att inte göra mål? Kring att vi inte har målvakter som vinner matcher?
Kommentera