Brynäs IF

713417 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2600424

Sv: A propósito de nada
Det börjar kännas som ett sjukt experiment att heja på Brynäs, man hittar ständigt nya sätt att skämma ut sig och sina fans.

Säsong efter säsong står ny tränare efter ny tränare där och snackar om att "det är för dåligt".

Nyp den här skiten tidigt nu och gör de förändringar som behövs, det är ju för fan skamligt hur man lyckas svika sina fans varenda säsong.

Jag är inte aslångt ifrån att snart bara skita i hockey överhuvudtaget, eller sport som helhet för den delen, för jag hejar på en dysfunktionell fotbollsklubb också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: "Det börjar kännas som ett sjukt experiment att heja på Brynäs, man hittar ständigt nya sätt att skämma ut sig och sina fans."

Tycker faktiskt att Björklövenmatchen hemma skiljer sig ganska markant från matcherna mot Tingsryd och SSK. ...Och den mot Nybro borta.

Mot Björklöven var Brynäs det bättre laget men kunde inte överlista en fantastiskt spelande målvakt.

Redan Nybro utnyttjar en svaghet som Brynäs egentligen haft hela vägen från början av 80-talet och framåt. Brynäs har under alla år varit starka när man fått mycket isyta och fått "lira". ...Och det fick man i början av serien. Det Nybro gjorde hemma var att man under den gamla Färjestadsspelaren Tommy Samuelsson såg till att spela hårt och tätt på kropp. Då har Brynäs som alltid det svårt. Det har Färjestad praktiserat mot Brynäs i snart 45 år och har därför en förkrossande statistik i SHL mot Brynäs.

Det både Tingsryd och SSK har gjort är att använda Färjestadskonceptet. ...Och Brynäs får det som vanligt svårt.

Nu har vi tre tränare från de egna leden som bär med sig de problem som Brynäs haft under så många år.

Jag tror alltså inte att problemet ligger enbart hos spelarna - utan det gäller för tränarna att knäcka hur man ska få spelet att stämma även när man är stenhårt checkade. Det har jag väntat på att man ska knäcka under alla dessa år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: jag håller oxå på att ge upp
United, Brynäs o Peking
Gamla storlag med storhetstiden bakom sig….
:-)
Kommentera