Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2600616

Sv: A propósito de nada
Mattson: Kanske ska ta bort bänkarna i avbytarbåset och göra båsen grundare - in med en extra bänkrad bakom spelarna i båset reserverat för etablerade läktarcoacher som munkas, ellis, anders berg m fl som vågar säga ifrån - så spelarna får stå upp längs sargen och tvingas engagera sig i vad som händer på isen och motiveras att kämpa stenhårt för att kvalificera sig för mer istid så de slipper stå framför bås-läktarraden och höra läktarcoach-bänkradens (berättigade) högljudda missnöje. Tror vi har lösningen här 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Eller låta spelarlönerna gå till att betala fansens biljettkostnader när spelarna inte dyker upp? De har de råd med o kan motivera lite..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Fattar inte varför alla jävla människor måste "motiveras" till att göra sitt bästa, oavsett om de kör truck eller spelar ishockey?!
Har man inte någon slags inbyggd stolthet och självkänsla som gör att man inte släntrar in på jobbet 7 minuter efter arbetstidens början och inleder dagen med att dricka kaffe i en kvart, alternativt ställer ut sina skridskor på isen, gör någon bandysväng, undviker all form av kroppskontakt och aktar sig för att bli svettig?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Det är lätt att raljera, men igår framstod tränarna som zombies under matchen medan laget framstod som allmänt less på hockey. Ingen vinnande kombo.
Kommentera