Brynäs IF

713506 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2601803

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jag har följt er sen ni åkte ur, och det är helt sjukt lag ni har, hästlängder bättre än det laget vi hade när vi gick upp igen.

Som några av er påtalat så vill jag höja ett varningens finger till spelsystemet, vad går det ut på egentligen? Det enda jag sett så är det dump n chase som gäller. Jag vet inte Gällstedts tidigare erfarenheter, men har han det i sig att lyckas som huvudtränare?

Vi var många fans som påtalade samma sak under året i HA, att det inte finns ett spelsystem, man dumpar puck och sen hoppas man att vi är först på den. Vill hävda att anledningen till att vi gick upp var individuella prestationer, inget tryggt grundspel.

Jag är helt övertygad om att ni kommer stå som segrare till våren, kan sätta min vänstra pungkula på det.

Fortsätter följa er, ni skall tillbaka!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Fyboda: får hoppas att du har en fungerande höger kula!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fyboda: Jag tror att vi får harva nåt år till i HA tyvärr..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fyboda: Brynäs har ett jättebra lag denna säsong, om det är hästlängder bättre än vårt lag 21-22 vill jag nog vara osagt. Däremot helt säkert att Brynäs kommer att spela allsvensk final till våren, i en sådan är svårt att spekulera utfall då det i alla finaler handlar mycket om skadeläge, inviduella formtoppar, ex målvakt samt även tur eller otur.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fyboda: Min känsla är att vårt lag kanske har lite mer spets än ni hade men ert lag hade betydligt bättre bredd, åtminstone på forwardssidan. Även om ni era målvakter statsmässigt inte verkar varit fantastiska verkar de också varit vassare än våra varit hittills. Sedan förstärkte ni rätt ordentligt under resans gång, vet inte om vi har ekonomi eller om Alcén har kvalitet nog att kunna göra det. Tycker således HV kändes snäppet vassare än vi gjort än så länge. Hoppet är, som jag varit inne på tidigare, att det inte är något annat lag som verkligen sticker ut som en favorit och att vi varit inne i en svacka nu snarare än att det varit ett tecken på att vi är på väg att sjunka i tabellen. Håller tummarna på att du får hålla din vänstra pungkula intakt!
Kommentera