Brynäs IF

714141 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2602320

Sv: A propósito de nada
Är det bara jag som saknar nyanserade diskussioner? Jag håller med att det inte ser något vidare ut för tillfället men det är endera svart eller vitt, världsmästare eller klappkassa. Kommentarerna om Johan Larsson till exempel, lyfter man blicken lite kan man se nyttan han gör (även fast han haft det tyngre senaste matcherna).
Det kanske ska få vara så; ett forum där man ger utlopp för sina känslor. Låt så vara, men finns det någon som kan tipsa om ett mer konstruktivt forum isf? Jag har letat lite men inte hittat något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
vti-peter: Han spelar tyvärr för mycket från utv.båset.
I år har han redan en 5:a och 11:a 2or på kontot. Det på 12 spelade matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
vti-peter: benägen att hålla med, även ang JL.

För övrigt tror jag du önskar det omöjliga: nyanserat och sociala medier är varandras motpoler, dvs en omöjlighet.

Detta forum är det ”sociala mediet” jag har och haft”, orsak se ovan.

”Kärringen” mot strömmen”😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
vti-peter: tror man får välja att mentalt sortera ut det man själv är intresserad av. För mig är det lite ventilering att "klaga" här istället för att låta det gå ut över familjen eller vänner som inte är ett dugg intresserade. Sen försöker jag så klart varva klagandet med konstruktiva saker också även om jag är långt ifrån perfekt själv.

Jag tycker det är viktigast att man håller en trevlig ton mot varandra vare sig man håller med varandra eller inte. Sen måste man ju förstå när det inte ger något att ge sig in i en diskussion också. Om någon är övertygad om X och jag om Y istället så kan det få vara så även om båda vill gnälla av sig. Så försöker jag se det i.a.f.
Kommentera