Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2602652

Sv: A propósito de nada
bradberry: Enligt målskytten själv i paus så touchar pucken vår gubbe, så att mha den infon från säker källa klassa det målet som en ”tavla” känns inte seriöst.
Vesel går ner på knä i skottlinjen plus flera spelare framför kassen på trean.
Att även här och från soffan säkert påstå att även det målet är en tavla, är också oseriöst.
På fyran sjunker våra försvarare för långt ner och nästan ”i knät” på Limpan istf att stå upp mer och försöka mota Olle i grind sas.
Resulterar i ett jävligt bra avslut på närskott i krysset.
Sannolikt otagbart, svårt även för en storväxt målvakt att täcka båda kryssen i det läget.
I övrigt tycker jag att vår målvakt många gånger tvärtom räddar oss i lägen som kunde/borde ha resulterat i ett baklängesmål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” I övrigt tycker jag att vår målvakt många gånger tvärtom räddar oss i lägen som kunde/borde ha resulterat i ett baklängesmål.”

Limpan räddar alltså laget?… Herregud Huge, nu har man verkligen hört allt…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du är helt otrolig… För det första. Så fort en puck nuddar en spelare så är det skäl för att skottet är otagbart i din värld. Så har du förklarat saker många gånger… Sen går du ju som vanligt på och provocerar. ALLA här inne ser att Limpan underpresterar. Då menar du att han alltså räddade oss i gårdagens match… Du förnekar dig inte. Blir så urbota löjligt bara. Men nu har jag stört mig färdigt. Bara fortsätta som jag gjort senaste åren. S C R O L L A…
Kommentera