Brynäs IF

713442 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2603671

Sv: A propósito de nada
Riktigt dåligt att inte blåsa av där. Men Cukste borde ha rest sig när ingen signal kommer, gillar inte att han ligger kvar så länge. Gör säkert skitont, men jag är tämligen säker på att han överdrev.

Hursomhelst, jag känner mig bra mycket tryggare med Clara i mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Ja han hade inga som helst problem att kliva upp direkt när målet kom, så överdrivet lär det ha varit. Han såg ju medvetslös ut så länge spelet pågick.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Har du fått en sån smäll så ligger du kvar och känner efter att ögonen klarat sig. Det tar några sekunder och är rätt otäckt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: kan bara hålla med
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Håller med om att Cukste antagligen borde ha rest sig, men tycker ändå problemet där är försvarsspelet från forwards och att Larsen inte har vett nog att ta en utvisning framför kassen. Där måste han ju riva ner målskytten om han inte kan låsa fast klubben, kasta in honom i målburen eller vad som helst för att undvika baklängesmål. Istället glor han på pucken och är inte beredd på vad som sker, det är för dåligt av Larsen.

Fattar att det är en domartavla, men spelarna måste kunna reagera på situationerna de ställs inför. Samma sak mot AIK, även om domarna tog billiga utvisningar så måste spelarna klara av att städa av efterföljande boxplay. Hur svårt BP-spelet är påverkas ju inte av om utvisningen var korrekt eller ej.

Håller med om att Clara gör ett bra intryck hittills. Den första räddningen han gjorde var faktiskt ganska lik det skott som Lindbäck släppte in direkt mot AIK. En standardräddning, men likväl gör han den.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vetefan...det var en rätt rejäl sving med klubban han fick rakt i nyllet. Ganska sjukt att ingen ser den. Borde blivit 2+2.
Kommentera