Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2605853

Sv: A propósito de nada
Makita: "Löven kommer att stärka upp laget senare under säsongen och tillsammans med Voutalainen kan de bli riktigt svåra att möta."

Jodå, men Björklöven är knappast största hotet mot SHL-platsen. Har sällan sett ett lag ge Brynäs så mycket isyta som "Löven" gjorde igår. SSK däremot ser väldigt svåra ut. Mot SSK har Brynäs varken fått isyta eller tid. ...Men även SSK har förstås svagheter. Man är extremt beroende av Videll och Marcus Eriksson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: "jodå, men Björklöven är knappast största hotet mot SHL-platsen. Har sällan sett ett lag ge Brynäs så mycket isyta som "Löven" gjorde igår. SSK däremot ser väldigt svåra ut. Mot SSK har Brynäs varken fått isyta eller tid. ...Men även SSK har förstås svagheter. Man är extremt beroende av Videll och Marcus Eriksson."

Det var förvisso en seriefinal men serien är ju otroligt jämn och särskilt på slutet har alla slagit alla. Löven är väl ett av lagen med dålig form? Hade tagit en 3-poängare på 7 eller 8 matcher.

Många skrev inför säsongen att Brynäs "ställer det bästa laget på banan någonsin i HA" men verkligheten är en annan. Både Modo och HV har haft bättre säsonger i HA såhär långt.

Brynäs är sjukt ojämna och det håller inte att ge handikapp och hoppas att offensiven ska lösa problemen och göra 5 mål varje match. För bara några veckor sedan gick man ju nollade i tre raka hemmamatcher.

Starkt att vända mot ett decimerat Löven i dålig form men problemen kvarstår;
Målvakterna är bland seriens sämsta, tredje kedjan är en av serien sämsta och trots en stor plånbok är sportchefen en av seriens sämsta. Återigen är brynäs ett lag som får ut väldigt lite poäng per spenderad krona.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: JFK skrev om Löven och det var dem svaret mestadels gällde.
Håller förövrigt med om det du skriver förövrigt just nu känns inte Löven som största hotet.
En målvakt med runt 90 procent kommer inte hålla om vi ska gå upp.
Ett par forwards vore också lämpligt att få in i truppen.
Kan tycka att har vi spelare som Larsson och Ölund i laget så borde de med rätt spelare omkring sig kunna stänga ner Videll och Ericsson.
Larssons har i NHL klarat av bättre spelare än dessa två och borde kunna klara av dessa i ett slutspel.
Kommentera