Brynäs IF

714088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2608973

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Ja, om och när man anser att mv-posten måste uppgraderas så tror jag att Lindbäck blir den som får röra på sig.
Redan nu känns Clara lite tryggare och lugnare i sitt agerande, även om han haft några tuffa matcher och ex blivit utbytt.
Det här förutsätter att tränarna anser att deras insatser hittills inte har varit tillräckligt bra, nåt jag är tveksam till att dom skulle tycka”

Här har du i vanlig ordning fel. Alcen säger till gd i veckan om målvakterna:

” Både vi och dom vet att de både kan, vill och behöver spela bättre”

Första gången jag läser att du föredrar Clara framför Lindbäck. Helgarderingen verkar säkrad mer eller mindre. Väldigt konstigt eftersom du ägnat typ 2000 inlägg åt att skriva typ ”alla insläppta mål har varit otagbara”.

Iaf alcen verkar inte hålla med dig. Men du kanske vet bättre än honom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ärligt talat tycker jag att det är extremt vanskligt och lite naivt att förlita sig på sportchefen. Hur många sportchefer har i en intervju sagt att man har fullt förtroende för tränaren och sparkar densamma dagar eller rent av timmar senare?

Helt klart är att Alcen hört sig för gällande andra målvakter. Handlar det om att nyfiket lyssna av marknaden eller vill han byta ut någon? Svårt att veta, men oavsett har Brynäs inte haft ett bra målvaktsspel mest en förstemålvakt som statistiskt sett är sämst i serien.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nä, jag har inte alls fel. Det är din usla läsförståelse som spökar igen.
Jag skriver/tror att även om Alcen i dagsläget vet att målvakterna både kan, vill och behöver bli bättre, så räcker deras ev skrala insatser så här långt inte för att han ska byta ut båda eller nån av dom. Och ifall det blir aktuellt att byta ut nån så tror jag att det isf blir Lindbäck.

"eftersom du ägnat typ 2000 inlägg åt att skriva typ ”alla insläppta mål har varit otagbara”.

Klart att jag tvingas ägna mig åt att gå i svaromål på dina och andras 2000 okunniga inlägg som hela tiden går ut på att varje insläppt mål har varit en tavla.
Kommentera