Brynäs IF

700773 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2609030

Sv: A propósito de nada
Silfver: "Lindbäck rör väl inte upp speciellt mycket känslor, verkar vara en skön kille. Hans prestationer och beslut på isen däremot…"

Ja, snart måste väl "Råttet vara mågat" som Per Ledin sade. Att både Brynäs och Lindbäck hamnade i botten av SHL:s statistik förra året var kanske inte så anmärkningsvärt. Men har det någonsin hänt efter så många omgångar att ledarlaget i Hockeyallsvenskan haft en förstekeeper som ligger i botten av målvaktsligan baserat på räddningsprocent? Lindbäck ligger på 16:e plats nu med 89,12%. Han har minst en målvakt framför sig från alla övriga lag. Han har haft chansen att vänja sig vid svensk hockey i en och en halv säsong nu. ...Och för en sofftyckare som jag är det inte uppenbart att han gjort det.
+20
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Vore helt klart värdigare både för Brynäs och Lindbäck själv att avsluta detta nu. Låta Clara bli en tydlig tvåa och värva in en etta. Låt Lindbäck välja själv om han vill fortsätta i hockeyettan eller ställ han i båset säsongen ut som ”skön snubbe” om inte den kvoten redan är fylld
+6
Kommentera